"Треба поговорити? Давайте. Обговоримо, чий Крим і кого там немає на Донбасі": Зеленський жорстко розкритикував телеміст кремлівських пропаганд*нів (відео)

Президент України запросив володаря Кремля на розмову в компанії лідерів США, Британії, Німеччини, Франції...

Зеленський записав відеозвернення, у якому розкритикував телеміст "Надо поговорить", який планують спільно провести український телеканал NewsOne, що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський прокремлівський телеканал "Росія 24", передають Патріоти України.

Наприкінці відео український президент звернувся до Путіна. Він зауважив, що розмова з президентом Росії-агресора має відбутися, але у Мінську і за участю світових лідерів.

"Хочу звернутися до президента Росії Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба, давайте. Обговоримо, чий Крим і кого там немає на Донбасі. Компанію для розмови пропоную таку: я, ви, президент США Дональд Трамп, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон", – сказав Зеленський.

Глава держави переконаний, що президент Білорусі Олександр Лукашенко "з задоволенням прийме нас з вами в Мінську". "Ми не міняємо і не відмовляємося ні від яких дипломатичних форматів. Ми пропонуємо поговорити, адже треба поговорити? Правда?", – підсумував Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...