"Треба похвалити Луческу": Відомий експерт прокоментував матч Ліги чемпіонів "Барселона" - "Динамо"

“Барселона” - це топ-команда топ-рівня.

Екс-тренер донецького “Металурга” Володимир Пятенко в ефірі проекту “Футбольний Формат” оцінив правильність обраної тактики київського “Динамо” у матчі Ліги Чемпіонів проти “Барселони”, передають Патріоти України.

“Багато хвалити, напевно не варто, адже все ж таки ми пограли. І зрозуміло, що це “Барселона”, це топ-команда топ-рівня, та ще і на виїзді грали. Тож, можна похвалити захист динамівців. Похвалити треба Мірчу Луческу, який не відступає від своєї тактики, намагається надійно зіграти в обороні, а вже в атаці на вибіганнях шукати свої моменти. Терпіти в захисті, а попереду дивитися, які будуть моменти на швидких контратаках.

Ну і звісно, відзначимо воротаря Нещерета, який у такому віці вийшов і зробив стільки сейвів, витягнув стільки м’ячів і виручив команду. Завдяки йому не програли з розгромним рахунком. І це, звісно, позитивний момент.

Те що Луческу поставив Шабанова на лівий фланг оборони, це напевно єдине правильне рішення було. Для Шабанова ця позиція не нова, у попередніх командах він вже закривав цю позицію. І Мірча відштовхувався від надійності в обороні перш за все. Адже можна пропустити швидкий гол, але перетерпіти, продовжувати грати у свою гру та чекати на свої шанси. І “Динамо” обрало таку тактику, і кияни намагалися її виконувати”, - вважає Володимир Пятенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...