"Треба поводитися з твариною так, як з твариною": Західний експерт розповів про мрійника Зеленського і хитрого лиса Путіна

Якщо Україна припинить відповідати на збройні провокації проросійських бойовиків на Донбасі, вона буде виглядати слабаком, переконаний Грант.

Глен Грант

Про це заявив експерт з питань національної безпеки і оборони в Українському інституті майбутнього Глен Грант, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За словами фахівця, припинення вогню з боку українських силовиків не буде ефективним. Також Грант назвав українського президента Володимира Зеленського мрійником, так як він особисто висловлювався за таку ідею.

"З ведмедем треба звертатися по-ведмежому. Якщо ви припините стріляти, а інша сторона ні, то ви будете виглядати слабаками, Путін відчує, що він виграє і продовжить рухатися вперед. Тому цю мрію неможливо реалізувати", - зазначив він.

Також Грант погодився з думкою американского експерта Семюела Чарапа, який говорив, що президент повинен торгуватися і в чомусь поступитися, щоб виграти в майбутньому. "Компроміс може бути політичним рішенням, якщо інша сторона показує хоча б найменше прагнення до компромісу. Але я не бачу ніякого натяку на компроміс від Путіна - він хоче абсолютної перемоги. Компроміс для нього - це показник слабкості. Він з КДБ. Там цього не вчили. Безжалісність - ось чому вчили в КДБ. Вбивати людей, які тобі не подобаються - ось чому вчили в КДБ. Треба поводитися з твариною так, як з твариною. Лисиця не йде на компроміс, бик не йде на компроміс", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...