Треба ж якось рятувати рейтинг Х*йла: "Мушкетер Путіна" розсипався в компліментах до правителя Росії (відео)

Актор, який протягом всієї своєї кар'єри грав героїв, борців з системою і відважних воїнів, на ділі виявився звичайним підлабузником.

Вся суть Михайла Боярського особливо яскраво розкрилася в останні роки "царювання" Путіна. Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов опублікував уривок з інтерв'ю з відомим радянсько-російським актором. "Головний мушкетер" радянського кінематографа не шкодує епітетів, описуючи правління Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Так з'ясувалося, що актор не хоче щоб Путін пішов з поста навіть в 2024 році. До слова, зараз президенту Росії 66 років, а в кінці чергової каденції перевалить за сьомий десяток. Цей факт, як і очевидна узурпація влади в Росії артиста не лякає. Навпаки, він боїться перспективи втратити "вождя" і говорить про свої страхи на всю країну. "Равного, достойного ему я пока еще не видел. Можно научиться на шофера или врача, но научиться на президента не каждому дано", - робить висновок Боярський.

У мережі відео викликало справжній ажіотаж. Користувачі на всю насміхаються над Боярським. Але деякі впевнені, що за допомогою "зірок екрану" російська влада привчає громадян до думки про те, що зміни керівництва в РФ навіть у віддаленому майбутньому не передбачається.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...