Тренування "Крилатої піхоти": В мережі показали видовищні кадри з навчань українських десантників (фото, відео)

Бійці утримували "противника", що висадився на морське узбережжя, до приходу основних сил.

На півдні України відбулися навчання десантно-штурмових військ, що входять до складу Об'єднаних сил. Про це повідомляє Командування Об'єднаних сил ЗС України, передають Патріоти України.

Швидко висуватися на загрозливі напрямки та надійно утримувати противника, що висадився на морське узбережжя, до приходу основних сил - саме такі завдання в ході тактико-спеціальних навчань було поставлено командувачем Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим підрозділам десантно-штурмових військ, які боронять південні рубежі України.

- Під час бойового вишколу відбувся штурм панівної висоти. Особлива увага приділялась вмінню командирів управляти підрозділом, стежити за ходом бою, вести розвідку противника, своєчасно ставити завдання підлеглим, уміло використовувати всі вогневі засоби, а також результати вогневого ураження противника, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

З поставленими завданнями десантники впоралися добре, значно підвищивши свої практичні навички. А, за часовими показниками та злагодженими діями весь підрозділ, який підпорядкований Командуванню Об’єднаних сил ЗС України, був оцінений як готовий виконувати завдання за призначенням", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...