"Третій Ангел вилив чашу свою в ріки і джерела вод...": Вода в річці Канади забарвилася в криваво-червоний колір, налякавши місцевих жителів (відео)

У соцмережах заговорили про наближення кінця світу.

У канадській провінції Онтаріо, поблизу міста Міссіссога, вода в місцевій річці Етобіко-Крік забарвилася в криваво-червоний колір, налякавши місцевих жителів, передають Патріоти України.

У соцмережах, де поширилися відео, деякі вважали це зловісним знаком - наближенням кінця світу. Хтось процитував слова з Біблії, де говориться про семи чашах гніву Божого: «Третій Ангел вилив чашу свою в ріки і джерела вод: і стала кров».

Однак, як повідомляє CBC, з'ясувалося, що насправді на прилеглій фабриці сталася аварія. І в річку вилилося близько 400 літрів червоного чорнила. Міністерство екології в курсі ситуації і веде роботи по очищенню води.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...