"Трясло страшно, наши дети в опасности”: Окупована Макіївка прокинулася від одного з найбільш потужних поштовхів

Десятки подібних повідомлень з'явилися в пабліках міста сьогодні вранці.

Окупована Макіївка прокинулася від підземного поштовху приблизно о 04:00 неділі, 22 грудня. Сильніше всього трясло селище Об'єднане, що в Радянському районі міста. Про те, що сталося, масово відписалися в соцмережах місцеві жителі, передають Патріоти України.

"4:07. 57-й квартал, дом 11. Сильный толчок, окна задрожали,в кровати, как в люльке. Достали со своей шахтой!!! Только о своих карманах и думают! А о том, что люди простые есть на земле, не догадываются. У нас дети в опасности!!!" - написала в соцмережі макіївчанка Сніжана Іващенко.

Напруженість в місті зростає. Справа в тому, що кремлівські ставленики не хочуть вирішувати проблему. Місцевим ЗМІ строго заборонили говорити про те, що відбувається. "Терпение макеевчан на пределе, пружина натянута и вот вот рванет… Властям Макеевки, директору шахты, да всем уже просто плевать, хоть сдохните там!" - відзначають жителі міста.

У Макіївці не сумніваються, що сейсмічна активність відбувається через роботу місцевої шахти. І на те є серйозні підстави. Справа в тому, що в середині листопада робота шахти була на час припинено. Цілий місяць Макіївка не відчувала поштовхів. Але в той же день, як шахту знову запустили, жителі відчули новий землетрус. "Власти изначально заявили, что это все совпадения, шахта не виновна и причину толчков они не знают. Сейчас же, уже два месяца, как местная власть полностью перестала комментировать ситуацию и самоустранилась, попросту наплевав на людей. Деньги - это все, жизни людей это ничего... Так и живем, в "народной" - відзначають в Макіївці.
Варто зазначити, що через підземні поштовхи житлові будинки міста отримали серйозні пошкодження і можуть впасти, поховавши під собою людей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...