Trollino 24: Польська компанія презентує 24-метровий тролейбус (відео)

На найбільшому міжнародному салоні автобусів і комплектуючих Busworld Europe 2019, який пройде в Брюсселі з 18 по 13 жовтня, дебютує незвичайний тролейбус.

Trollino 24 - це трьохсекційна машина завдовжки ні багато ні мало 24 метра, виготовлена польським виробником Solaris Bus & Coach, передають Патріоти України з посиланням на АвтоЦентр.
Тролейбус тестують по місту поки без пасажирів, так як в Польщі поки не опрацьована відповідна нормативна база для машин такої довжини.
У рух машину приводять два тягових електромотора (на 2-й і 3-й осях) потужністю по 160 кВт кожен. Тролейбус-довгомір повною масою 38 тонн - пасажиромісткістю від 180 до 200 осіб - зможе розганятися до 70 км/год. Є електричний компресор (3х400V) і повністю електричний обігрівач.
Новинка укомплектована акумулятором ємністю 58 кВт.год, що підвищує запас автономного ходу (без контактної мережі).Відзначимо, що сьогодні польський виробник пропонує тролейбуси на паливних елементах з автономним ходом до 100 км. Батареї High Power можуть заряджатися прямо під час руху через паливні елементи. Компанія вважає, що акумулятори великої потужності з високою щільністю енергії є ідеальним рішенням для тролейбусів і водневих транспортних засобів, які потребують швидкої зарядки. Вони також дозволяє покривати машині великі відстань на одному заряді. І тут відзначимо новітні батареї High Energy +, висока щільність енергії коор, дозволяє проїжджати до 200 км без підзарядки.
Польська компанія Solaris Bus & Coach є лідером серед виробників тролейбусів в ЄС. З 2001 року вона поставила тисячі триста сорок дві троллебуса в 50 міст 17 європейських країн. Товарообіг компанії в 2018 році склав 438 млн євро. За минулий рік було реалізовано тисяча двісті двадцять шість автобусів, в планах на цей рік збільшити показник продажів на 30% - до 1600 автобусів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...