Трубопровід для контрабанди паливно-мастильних матеріалів з РФ виявила СБУ (фото)

Служба безпеки України виявила у Луганській області прокладений з РФ трубопровід для контрабанди паливно-мастильних матеріалів.

Як розповіли у спецслужбі, він виходив у двір приватного домоволодіння, а звідти зловмисники транспортували продукцію на територію колишнього держпідприємства з ємностями для зберігання ПММ, передають Патріоти України.

Для легалізації контрабандного товару вони укладали фіктивні договори з підприємствами та реалізовували паливо фермерським господарствам у Луганській області.

«Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили обладнання для перекачки паливно-мастильних матеріалів, цистерну ємністю 24 кубічних метра і 15 тисяч літрів дизпалива у залишку. За попередньою оцінкою, вартість вилученого товару та обладнання становить близько півмільйона гривень», — зазначили у СБУ.

Наразі незаконний трубопровід демонтовано. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (штраф або обмеженням волі на строк до трьох років).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...