"Трубу прорвало": У мережу злили чергові записи з кабінету глави ДБР

Стверджується, що голоси на записах нібито належать Роману Трубі і заступнику керівника Офісу президента Андрію Смирнову.

Роман Труба

На Telegram-каналі «Трубу прорвало», на якому з осені 2019 року розпочали викладати аудіо записи, нібито зроблені в кабінеті керівника Держбюро розслідувань Романа Труби, з'явилися нові повідомлення, в тому числі, і що стосуються зміни запобіжного заходу екснардепу Олександру Єфремову, підозрюваному в державній зраді, передають Патріоти України.

Стверджується, що голоси на записах нібито належать Роману Трубі і заступнику керівника Офісу президента Андрію Смирнову, які обговорюють, чому колишній член Партії регіонів Єфремов навіть після зміни президента залишається під вартою, і що слід зробити, щоб він вийшов на свободу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...