Як приготувати три простих та корисних страви, які зроблять день вдалим та активним, - передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.
Смузі з вівсянки та арахісової пасти
Інгредієнти:
Приготування:
У чаші блендера збити до однорідності борошно, банан, арахісове масло, мед, ваніль, корицю та сіль. Готове смузі перелити в келих та прикрасити подрібненими горіхами.
Млинець на основі вівсянки
Інгредієнти:
Приготування:
Змішати борошно, яйця, молоко та спеції до однорідної консистенції. Отриману суміш рівномірно розподілити на розігрітій сковороді. Обсмажити з кожного боку по 2 хвилини. Для начинки сир натерти на крупній тертці, помідор нарізати кружечками. На готовий млинець викласти начинку та згорнути в двоє. Подавати із сметаною.
Вівсяна каша із шоколадом
Інгредієнти:
Приготування:
Промиті пластівці залити водою та поставити на малий вогонь. Варити 5 хвилин. Влити молоко та готувати 3-4 хвилини. В готову кашу додати натертий шоколад, нарізаний кружечками банан та арахісову пасту, мед. Подавати гарячою.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...