Як приготувати три простих та корисних страви, які зроблять день вдалим та активним, - передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.
Смузі з вівсянки та арахісової пасти
Інгредієнти:
Приготування:
У чаші блендера збити до однорідності борошно, банан, арахісове масло, мед, ваніль, корицю та сіль. Готове смузі перелити в келих та прикрасити подрібненими горіхами.
Млинець на основі вівсянки
Інгредієнти:
Приготування:
Змішати борошно, яйця, молоко та спеції до однорідної консистенції. Отриману суміш рівномірно розподілити на розігрітій сковороді. Обсмажити з кожного боку по 2 хвилини. Для начинки сир натерти на крупній тертці, помідор нарізати кружечками. На готовий млинець викласти начинку та згорнути в двоє. Подавати із сметаною.
Вівсяна каша із шоколадом
Інгредієнти:
Приготування:
Промиті пластівці залити водою та поставити на малий вогонь. Варити 5 хвилин. Влити молоко та готувати 3-4 хвилини. В готову кашу додати натертий шоколад, нарізаний кружечками банан та арахісову пасту, мед. Подавати гарячою.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...