Тримати порох сухим: Відома російська журналістка дала пораду Зеленському, як бути з підступним Путіним і його паспортами (відео)

Указ Володимира Путіна про роздачу паспортів РФ в "Л/ДНР" - це запрошення новообраному президенту України Володимиру Зеленському до переговорів. Однак ні про що домовлятися Кремль не збирається.

Новину про роздачу українцям паспортів РФ прокоментувала відома російська журналістка Юлія Латиніна в своїй програмі "Код доступу", передають Патріоти України.
26 квітня Путін підписав указ про спрощення отримання громадянства РФ жителями окупованого Донбасу. Через пару днів він заявив, що готовий надавати російські паспорти всім українцям. Ні про який "захист російськомовних" тут мови не йде, запевнила Латиніна. Це безглузді спроби Путіна погратися в геополітику. "Ну что такое раздача жителям "ДНР" и "ЛНР" российских паспортов сразу после избрания Зеленского? Конечно, это приглашение на переговоры: "А беги-ка ты к нам сюда и договаривайся, чтобы мы не нагадили", - пояснила Латиніна.
Проблема тут тільки в тому, що сам Кремль ні про що домовлятися не планує. Йому потрібен сам процес. "Кремль никаких договоренностей не соблюдает. Он считает, что договоры заключают лохи. Он считает, что договоры заключаются для того, чтобы их нарушать, и любой заключенный договор Кремль считает признаком слабости противника и плацдармом, с которого можно вести новое наступление", - розповіла журналістка. Вона запевнила, що порушення домовленостей Москва буде "валити" на своїх маріонеток в "Л/ДНР", цинічно заявляючи, що нібито їх не контролює.
На думку Латиніної, ні про який абхазький сценарій з вторгненням військ Кремль зараз не думає. "Что, собственно, меня выдача или невыдача паспортов? Россия может вторгнуться в Украину под предлогом защиты своих граждан? Так она уже… Под предлогом защиты русскоязычных? Так она уже это сделала. Повышается вероятность того, что Россия аннексирует эти территории? Мы прекрасно знаем ответ: Россия их не аннексирует, потому что Кремлю не нужны эти люди в составе России. Он не заботится о благосостоянии этих людей. Жизнь этих людей после помощи интернациональной, оказанной им, превратилась в ад. Даже когда эти люди уезжают на территорию России, они не могут там получить российское гражданство, потому что они не нужны за рубежом", - запевнила Латиніна. З її слів, це дозволяє Москві "пудрити мізки" власному народу, щоб той не особливо замислювався про проблеми в країні.
Ігнорувати Кремль, який так відчайдушно кличе Київ на переговори, не можна. Він тільки образиться і влаштує ще більш небезпечну провокацію. Вихід тільки один - грати в його ж гру. "Что можно делать Зеленскому в ответ на такие истории, на мой взгляд, очень просто: с волками жить, по-волчьи выть. Сделать вид, что собираешься договариваться, платить той же валютой. То есть договариваться, не договариваться, но играть абсолютно в ту же игру, что и сама Россия", - дала ідею Латиніна. Вона зазначила, що цю стратегію вельми успішно практикував Петро Порошенко.

"Украина не может сделать что-то, что закончит войну в Донбассе, потому что войну может закончить тот, кто ее начал, то есть Россия", - констатувала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...