Тривалий час боровся із важкою хворобою: Помер засновник Шпиталю Майдану (фото)

Його серце зупинилося 19 лютого.

Зеновій Допілка Помер волонтер і військовий лікар Зеновій Допілка. Він був одним із засновників "Шпиталю Майдану". Чоловік тривалий час боровся із важкою хворобою. Про смерть Зеновія Допілки повідомила керівниця юридичного департаменту в центрі "Шпиталь Майдану" Світлана Андрейчук у Фейсбуці, передають Патріоти України.

За її словами, волонтер і військовий лікар був хорошою людиною.

Водночас вона подякувала Зеновію Допілці, за всі ці роки, починаючи з часів Майдану, що був зі "Шпиталем Майдану". Та від імені організації висловила співчуття рідним.

"Вічна пам'ять. Земля пухом" – додала Світлана Андрейчук.

Крім того, керівниця юридичного департаменту в центрі "Шпиталь Майдану" повідомила, що похорон Зеновія Допілки відбудеться 20 лютого у Трускавці на Львівщині. Попрощатися з ним можна буде на вулиці Стуса в церкві святого Іллі. Розпочнеться траурний захід о 14:00.

У коментарях Андрейчук уточнила, що причиною смерті волонтера став рак. Раніше у соціальних мережах повідомляли, що у нього – пухлина мозку. Про важку хворобу Зеновія Допілки повідомила також активістка Надія Хмель.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...