"Це була підстава", - дружина ймовірного автора “плівок Єрмака” про затримання чоловіка

14 липня СБУ затримала ймовірного автора “плівок Єрмака” Дмитра Штанька. Його затримали нібито за отримання 100 тисяч доларів і підозрюють у шахрайстві.

Дружина ймовірного автора “плівок Єрмака” Дмитра Штанько вважає затримання її чоловіка спланованою провокацією, передають Патріоти України з посиланням на Бабелю.

За її словами, спочатку Штанька в кафе посадили за один столик, після чого пересадили на інший, де і були знайдені гроші. Жінка каже, що представники СБУ з’явилися, коли Штанько разом з іншими затриманими виходив з кафе, при цьому ніяких грошей у нього не було. “Сбушники повернули їх за столик, сказали, що обшук і нібито знайшли гроші — це була підстава”, – зазначила Белевцова.

Вона також звернула увагу на те, що співробітники спецслужби приїхали на місце затримання з підготовленими протоколами, в яких були переписані всі купюри.

Серед іншого Бєлєвцова розповіла про те, що глава Офісу президента Андрій Єрмак хотів “домовитися” з Штаньком, щоб “зам’яти” справу і розповісти журналістам про “розіграну постановку”. При цьому питання обговорювалося не з самим Єрмаком, а з посередником голови ОП. “Прислали якогось пішака, який запропонував умови, але йому відмовили. Але Дмитро розумів, що це була підстава. Вони пропонували розповісти журналістам, що начебто Діма був з Єрмаками заодно, що (плівки Єрмака – ред.) — це розіграна вистава, а Єрмаки насправді не винні. Дмитру за це вони пропонували не гроші, а піти до них в команду, в політику і сказати, що вони разом це зробили (придумали операцію з плівками – ред.), – розповіла дружина Штанька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...