"Це було схоже на пробудження від коми": Жінка раптом почала втрачати пам'ять, і лікарі розвели руками. Хто б міг подумати, в чому справа...

Причину своїх бід американці пощастило знайти на форумах.

Мешканка Нью-Йорка Рейчел Мішталь-Баззел збільшила груди і помітила, що у неї почалися проблеми з пам'яттю. Згодом їй ставало тільки гірше, при цьому лікарі лише розводили руками. Хто ж міг подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах грудей, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Доходило того, що з пам'яті випаровувалися розмови з друзями, спільні плани та спогади. Джерело своїх бід Рейчел вдалося встановити самостійно. Звернувшись за допомогою на форуми, жінка дізналася, що з подібною проблемою вже стикалися й інші.

Збільшити груди Мішталь-Баззел вирішила в 2004 році. Тоді їй виповнився 21 рік. Операція пройшла успішно, але пишні форми радували жінку недовго. Вже через кілька років у неї почалися проблеми.

Спочатку Рейчел почала помічати дивні поглиблення та розтяжки на грудях, але тоді вона припустила, що вони були наслідками грудного вигодовування. Жінка зважилася на другу операцію, щоб зробити груди ще об'ємнішими та приховати маленькі неприємності. "Я хотіла, щоб моя шкіра знову стала нормальною, тому вирішила поставити інші імпланти", - пояснила вона.

Вже до 2015 року на тілі Мішталь-Баззел з'явився висип, почало випадати волосся. Жінку відчувала втому та постійне занепокоєння, що незабаром призвело до депресії. І в цій ситуації вона була впевнена, що бореться з наслідками вагітності. "Спочатку я думала, що все це через те, як важко бути мамою, - згадала Рейчел. - Але що б я не робила, симптоми ставали лише гіршими".

Жінка звернулася в клініку, але медики лише розвели руками. Намагаючись встановити діагноз, їй призначали різні препарати, але жоден з них не приніс очікуваного результату. За словами Рейчел, лікарі приписували їй ліки від тих чи інших симптомів, але ніхто не міг пояснити, звідки вони взялися.

Тоді ж почалися найсерйозніші проблеми - жінка почала втрачати пам'ять. "Я стала забувати цілі розмови і постійно пропускала зустрічі. Дійшло до того, що я вибачалася перед людьми за те, що не пам'ятаю, про що вони мені щойно говорили", - додала вона. У якийсь момент Мішталь-Баззел всерйоз вирішила, що у неї розвивається якась хвороба.

За пошуками відповідей зневірена Рейчел звернулася до мережі. І ось тоді їй пощастило зустріти на форумах жінок, які зіткнулися з подібними проблемами саме після збільшення грудей: "Читаючи сотні історій інших жінок, я знайшла дещо спільне. У нас були однакові імпланти, які викликали одні й ті ж симптоми. У цей момент я зрозуміла, що треба позбавлятися від них".

Незабаром жінка знову перенесла операцію. Цього разу з видалення імплантатів грудей. Сьогодні вона стверджує, що після цього буквально відразу пішла на поправку. Її стан покращився, до неї повернулися сили, а головне - пам'ять: "Це було схоже на пробудження від коми. Позаду довгий і болісний шлях, але я все ж повернулася до себе колишньої".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...