"Це було у Сталіна, у Гітлера, у Пол Пота, у Мао Дзедуна": Американський військовий розповів про хворобу Путіна (відео)

Президент Росії Володимир Путін, як і всі диктатори, схильний до параної і сильних страхів.

Таку заяву зробив в ефірі ObozTV капітан 1 рангу ВМС США у відставці Гарі Табах. За його словами, лідери інших країн повинні враховувати цей фактор при переговорах з Путіним, передають Патріоти України.

"Я думаю, що Путін хворий. На сьогоднішній день Путін боїться всього. Він боїться самого себе, він боїться будь-якого шарудіння. Ми ж бачили, що на "Велику двадцятку" він приїхав зі своїм стаканом – це вже параноя. Я думаю, що будь-який психіатр вам скаже", – заявив Табах.

"Будь-який диктатор стає параноїком, а потім у диктатора ця параноя розвивається. Це було у Сталіна, у Гітлера, у Пол Пота, у Мао Дзедуна. Путін нічим не відрізняється, він при владі дуже довго і у нього влади дуже багато. У ньому розвинена сильна параноя і сильний страх. Він живе в страху", – додав він.

За словами відставного офіцера ВМС США, в спілкуванні з російським лідером "баланс треба весь час витримувати".

"Тому президент Трамп каже – я з ним сяду переговорити, але... Я з ним повинен говорити, він хороший хлопець, але... Можна з ним домовитися, але... Завжди "але". Я думаю, що президент Зеленський те ж саме говорить, я так чую", – зазначив Табах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...