"Це державна зрада", - екснардеп про "мінські домовленості" Єрмака з Козаком

За словами Берези, Зеленський санкціонував те, що відбілює Росію і суперечить всім резолюціям ПАРЄ, а Україну вже здали.

Дмитро Козак і Андрій Єрмак

Переговори Андрія Єрмака і Дмитра Козака, голови Офісу Президента України та заступника глави Адміністрації Президента Російської Федерації є не чим іншим, як державною зрадою. Так вважає колишній народний депутат України Борислав Береза, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук він пише, що війна на Донбасі - це тепер не військове вторгнення Росії і окупація частини територій, а "внутрішній конфлікт". І зробив це Глава ОП Єрмак під диктовку Дмитра Козака з Москви.

"В Минске подписаны договоренности о создании органа, которым фиксируется субъектность ОРДЛО, а Россия в статусе гаранта-наблюдателя, оказалась наравне с Германией, Францией и ОБСЕ. Не мытьем так катанием Москва пропихивает реализацию политических пунктов "Минска", по-прежнему нарушая все пункты, касающиеся безопасности. Похоже, в нынешней переговорной команде с Банковой она нашла благодатных слушателей и реализаторов своих идей, которые, возможно, рассчитывают на то, что в условиях хайпа вокруг нарастания опасности эпидемии коронавируса "минская зрада" пройдет незамеченной", - йдеться в повідомленні на сторінці екснардепа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...