"Це дуже важливо": У Федерації гімнастики знайшли виправдання поїздки до Росії

Зазначається, що змагання у Москві – це одні з п'яти запланованих Гран-прі, і гімнастки мають намір взяти участь у всіх.

Українські гімнастки виступлять на змаганнях 7-9 лютого у Москві (Росія), оскільки це підвищить рейтинг України і вплине на підготовку до Олімпійських ігор. Про це заявила перша віцепрезидентка Федерації гімнастики і головна тренерка збірної України Ірина Дерюгіна, повідомляє пресслужба організації, передають Патріоти України.

"Ми зважували всі "за" і "проти" і вирішили все ж таки їхати на цей старт. По-перше, це впливає на наш рейтинг. А по-друге, від результату московського Гран Прі далі залежатиме, хто братиме участь у Гран-прі під час "Кубка Дерюгіної", який традиційно відбудеться у Києві у березні. Таким чином участь наших спортсменок у кожному Гран-прі збільшує наші шанси в рейтингу і зменшує шанси конкурентів", – пояснила вона.

При цьому Дерюгіна зазначила, що змагання у Москві – це одні з п'яти запланованих Гран-прі, і гімнастки мають намір взяти участь у всіх.

"2020 рік для нас дуже важливий. У травні Україна приймає 36-й Чемпіонат Європи з художньої гімнастики. Влітку – їдемо на Олімпійські ігри. В березні проводимо ювілейний 25-й Кубок Дерюгіної. Це все відбувається в умовах обмеженого фінансування. Тому, на жаль, іноді доводиться ухвалювати непопулярні рішення", – наголосила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...