Це ганьба!": Нардепка від "Слуг" прокоментувала судову тяганину генералів ЗСУ з Міноборони

У воюючій країні генерали оскаржують дисциплінарні стягнення з боку міністра.

Ірина Верещук

У країні, яка веде війну проти агресора, керівники Збройних сил не можуть судитися між собою. Про це заявила член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп від партії ” Слуга народу” Ірина Верещук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Панове генерали, припиніть це! Тепер це стало публічним. ЗМІ пишуть про судові позови деяких вищих керівників ЗСУ проти міністра оборони. Генерали оскаржують дисциплінарні стягнення з боку міністра”, – написала Верещук.

Вона зазначила, що жодну зі сторін не підтримує і не звинувачує. При цьому нардеп підкреслила, що “не знає і не хоче знати подробиць”. “Але, це ганьба. У воюючій країні керівники Збройних сил не можуть судитися між собою на очах у солдатів і офіцерів, а головне – на очах у народу”, – акцентувала Верещук.

На її думку, це не юридичне і не політичне питання, а скоріше питання національної безпеки України. Вона підсумувала звернення ще одним закликом “зупинити це”.

Варто зазначити, що в коментарях Верещук розкритикували за її небажання розібратися в ситуації і порадили “рота не розкривати”, поки вона цього не зробить. Також коментатори писали про те, що це “верховенство права” і позов – цілком нормальне явище. “Це прояв нормальної демократичної держави! Нічого тут такого немає”, – написав один із користувачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...