"Це краще за Італію!": Як відомий кухар Вінниччиною мандрував (відео)

План був простим: поїхати на Вінниччину, вимкнути телефон і спати.

Про це відомий кухар Євген Клопотенко розповів у своєму блозі, передають Патріоти України.

"Я по своїй схємкі прибув у заміську базу для відпочинку. Перший день спав та їв. На другий вирішив дослідити місцевість, поїхав у місто Бар (назва – окремий зачотік) і все зламалося. Я охрінів від тієї краси. Був схожий на щасливого бовдура: чотири години з відвислою щелепою їздив навкруги. Купа озер, якась електростанція, яблуні, сусідні села, що активно розвивають фермерство. Неначе я розсікав на авто по Емілії-Романьї. То був топчик.

Спіймав так багато коропів, як ніколи. Все завдяки місцевим. Вони підійшли до мене, сказали, що моя наживка фігова та «от тримай нормальну». І риба почала ловитися так, що я збив собі коліна. Спінінг зносило кожної хвилини і мені треба було за ним стрибати. Після цієї акробатики я випив з місцевими самогонки, і вони так мене полюбили, що розкрили всі потаємні місця, де можна назбирати грибів. А ще порадили поїхати у село Гармаки. Я слухняний, тому наступного дня сидів та вибудовував у навігаторі шлях. По дорозі заїхав у монастир ордену босих кармелітів в Бердичеві. Знов охрінів. Там, бляха, як в Мілані. А дорога так ващє. Я їхав посеред полів. Вау. Вау. Вау.

За ці три дні я нібито покатався по Італії, але у нас природа гарніша. Шок. Повернувся додому, а у мене щелепу звело від того, що я постійно охав. Зараз трохи відійду від вражень та увірвуся у роботу. Цьом."


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...