"Це лише сота частина усіх доказів", - заступник Авакова про оприлюднену інформацію щодо вбивства Шеремета

Після брифінгу МВС щодо затримання підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета, у громадськості почали з'являтися сумніви, що наведених доказів буде достатньо для того, щоби потому в суді довести провину затриманих.

Антон ГеращенкоЗаступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що опублікована на брифінгу інформація щодо фігурантів у справі про вбивство Павла Шеремета – це лише сота частина зібраних доказів, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Після брифінгу МВС щодо затримання підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета, у громадськості почали з'являтися сумніви, що наведених доказів – зовнішня схожість, телефонні розмови – буде достатньо для того, щоби потому в суді довести провину затриманих.

Натомість Геращенко стверджує, що представлені на брифінгу докази – це лише невелика частина зібраної правоохоронцями інформації. "Сьогодені були оприлюднені десяті або соті долі тих доказів, які зібрані по цій справі. Всі докази займають тисячі годин прослуховування розмов, перехоплення електронних документів, факти, свідчення, тисячі годин відеозаписів", – зазначив Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...