"Це моральне дно!", - Кароль про новий виток скандалу з Поляковою (відео)

Тіна відзначила, що приймає будь-яку позицію з боку своїх зіркових колег, однак просить не переступати через межу.

Українська співачка Тіна Кароль відповіла на докір Олі Полякової про те, що артистка використовувала конфлікт з нею для піару треку "Скандал". Знаменитість розповіла про свої любовні переживання, а також сказала, що просто жаліє тих, хто про неї недружньо висловлюється. Про це артистка розповіла в програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Тіна Кароль відзначила, що Олі Поляковій не варто торкатися особистих тем знаменитості. "Так, я вдова, плакала з 27 років і коли він сниться, плачу досі. Те, що показали по ТБ — це моральне дно. Вся ця історія заслуговує на те, щоб їх просто пожаліти. Ось реально, просто пожаліти. Всі вляпалися в якийсь скандал", — вважає співачка.

Також вона приймає будь-яку позицію з боку своїх зіркових колег, однак просить не переступати через межу. "Але я думаю, що зараз всі зробили висновки. Ну і звичайно, тут же максимально торкнулися моєї серцевої чакри. Добре, нехай це ваша пиха, насмішка стане моїм піар-ходом для розкрутки пісні. Просто тим самим я показала те, що є речі, за які не можна заступати, це червона лінія", — зізнається артистка.

На думку зірки, Полякова зайшла занадто далеко у своїх висловах. Якби вона не зачіпала "похорон", можливо їй не довелося б так гостро реагувати на висловлювання попспівачки. Тіна зазначила, що не злиться на Олю, але все ще знаходить, що їм є про що поговорити, адже їм часто доводиться виступати на одній сцені. "Своє я отримала, вона все побачила, всі все зрозуміли, все — йдемо далі, далі живемо. Я відкрита до розмови, я хочу вітатися, коли бачу людину, я не хочу проходити повз і удавати, що вона прозора і я її не бачу. Це не дружба", — додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...