"Це найстрашніше...": Фронтмен гурту "Друга ріка" розповів про трагедію, що спіткала його родину

Співак зазначив, що потрібно жити і цінувати кожен день, використовуючи його на повну...
Валерій Харчишин

Український співак Валерій Харчишин має трьох дітей. Але мало хто знає, що в 2016 році на п'ятому місяці вагітності у його дружини Юлії стався викидень. "Коли Господь забирає в тебе дитину - це найстрашніше. Мені дуже важко... Та я взагалі про це ніколи не говорив", - зізнався лідер гурту "Друга ріка" в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", передають Патріоти України.

А всього за кілька років до цього музикант втратив найдорожчу людину - свого брата. Василь помер від лімфоми у 2013 році. Причому він би міг жити далі, але йому занадто пізно поставили страшний діагноз. "Лікували бронхіт, а рак діагностували вже пізно. Але ми зробили першу серію хіміотерапії, це допомогло, він отримав стійку ремісію. І потім все почалося знову. Ми вже готували його до трансплантації кісткового мозку. Але до цього не дійшло, він помер. У мене був концерт в Херсоні. Як правило, після саундчеку я лягаю спати, щоб відновити голос. Мені сниться сон, і я розумію, що брата вже немає. Прокидаюся, дзвонить його дружина Яна. І тільки чую її голос, перебиваю і кажу: "Я знаю". Ти втрачаєш рідного брата, кум стрибнув з моста, не стало ще одного друга, у тебе народжується і вмирає дитина. Думаєш: "Це і є доросле життя?! Не хочу такого!". Після таких втрат пісні так пишуться, коли ти здатний домовитися з Богом, щоб забрав тебе, а не твоїх рідних", - розповів Харчишин.

Валерій продовжував працювати, почав грати в театрі і в кіно і незабаром написав альбом "Піраміда", в якому кілька пісень нагадують розмову з Богом. Пройшовши стільки непростих моментів, музикант дійшов до висновку. "Ти повинен жити і цінувати кожен день. Ти повинен використовувати його на повну. Та попри всі проблеми розуміти, що кращого життя у тебе не буде. Вона є у тебе і треба жити далі", - підсумував артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...