"Це наша земля": Українські військові просунулися вперед у районі Світлодарської дуги

Перемир'я на Донбасі постійно порушується, а окупанти постійно стріляють.

У районі Світлодарської дуги українські воїни просунулися вперед, звільнивши від окупантів більше території. Перемир'я на Донбасі постійно порушується, а окупанти постійно стріляють. Військові кажуть, що причина цьому - місцева географія. Стрілецькі атаки й розриви важких снарядів змусили їх діяти, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Хто на висоті, той й у виграші. Ухвалили рішення - копати у дощ, сонце, ніч", - каже військовослужбовець полку "Азов" "Рольф".

Шлях будували всередину лінії оборони окупантів. Нинішні позиції бійців були позиціями противника. Після бойовиків залишилося чимало замінованих траншей. Звідси прибрали кілька сотень вибухових пасток російського виробництва. Тепер ці позиції міцно укріплені, добре озброєні та мають усю необхідну комунікацію.

"Це був довгий шлях, але це вже наша територія. Ми її знову забрали і вона під нашим контролем. Якщо кожну ротацію забирати навіть по 400-600 метрів, то ми набагато швидше прийдемо до тієї самої Горлівки", - каже військовослужбовець полку "Азов" "Тахо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...