"Це нація мазохістів", - журналістка про ймовірність третього Майдану в Україні (відео)

Соколова зазначила, що дуже часто українці не можуть направити перемогу демократії в правильне русло і грамотно нею скористатися.

Яніна Соколова

Якщо нова влада не влаштує українців і піде на необачні кроки, є високий ризик виникнення нового Майдану. Однак цього разу люди мають шанс винести уроки зі свого минулого і, нарешті, навчитися обирати оптимального лідера країни. Таку думку озвучила українська журналістка Яніна Соколова в ефірі радіо НВ, передають Патріоти України.

"Я навіть зараз аналізую, що все відбулося правильно. Тому що якщо зараз відбудуться зміни, які наштовхнуть людей на думку про те, що вони помилилися, люди будуть більш агресивними. Мені б дуже цього хотілося, щоб люди прокинулися і пригадали, що цінності, за які стояли на Майдані, за які вмирали Небесна Сотня, зараз помирають хлопці, вони вами не повинні бути забуті. Люди повинні контролювати дії президента щодня. Реагуйте на все, що відбувається, не мовчіть", – сказала вона.

Разом з тим, Соколова зазначила, що дуже часто українці не можуть направити перемогу демократії в правильне русло і грамотно нею скористатися. "Українці ж мазохісти ментальні. Ми любимо когось революцією прибрати, відстоюючи свої цінності, але потім не знаємо, що з цією перемогою робити. Це нація мазохістів, які просто по колу ходять. Але я вірю, що мазохізм має межі. Тому я сподіваюся, що ми вже втретє точно зрозуміємо, хто нам потрібен", – підсумувала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...