"Це неприпустима помилка": Експрем'єр розкритикував скандальні домовленості Єрмака у Мінську (відео)

Гончарук додав, що не робив би поспішних висновків за тими зовнішніми проявами, які спостерігаємо.

Олексій ГончарукЕкспрем'єр-міністр Олексій Гончарук зазначив, що не можна вести переговорів з проросійськими бойовиками, адже це може легитимізувати незаконні формування. "Це може стати неприпустимою помилкою", – заявив експрем'єр у програмі "Перехресний допит", передають Патріоти України.

Гончарук додав, що не робив би поспішних висновків за тими зовнішніми проявами, які спостерігаємо. "Я хочу вірити в те, що жодної здачі національних інтересів не буде. Думаю, що президент буде дотримуватися цієї лінії", – наголосив експрем'єр.

І пояснив, що робить такі вивсновки з того, що президент Зеленський – проукраїнський і не має на меті здачу національних українців. "Це абсолютно точно виключало б нашу співпрацю. Я виходив з того, що ця людина планує діяти в інтересах України", – переконаний Гончарук.

"Думаю, що там є багато сценаріїв. Немає якогось одного плану, який може бути на 100% реалізований. Бо очевидно, що це така "багатоходовка". Але думаю, що рух до встановлення миру – це те, чого буде дотримуватися президент. Він буде намагатися встановити мир на території України. Це те, що він завжди декларував. І думаю, що те, над чим він буде точно продовжувати працювати", – підсумував експрем'єр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...