Новачок луганської "Зорі" Денис Фаворов розкрив подробиці розставання з "Десною", лідером і капітаном якої він був. Футболіст дав інтерв'ю в ефірі програми "Профутбол", передають Патріоти України.
"Я хотів скоріше закрити це питання і сам вийшов на керівництво клубу. Я запропонував підписати попередній контракт, на що отримав відмову. Мені сказали, щоб я почекав ще тиждень, мовляв, будуть пропозиції, а потім ще тиждень. Потім пройшов місяць, а пропозиції я так і не отримав. Мені сказали: допрацювати нинішній контракт, а закінчиться чемпіонат, і ти отримаєш пропозицію. Я не хвилювався і ні про що не думав. Закінчився чемпіонат, пройшло п'ять днів - ніяких звісток. Я почав дзвонити головному тренеру, а керівники на зв'язок не виходили. В результаті мене попросили культурно піти. Це плювок в обличчя! Я сидів без контракту, тренувався і намагався солідно вирішити питання. Всі говорили, що керівництво одумається, але стало тільки гірше. Мене виставили, показали на двері культурно", - сказав Фаворов.
29-річний захисник зазначив, що хотів залишитися в команді, але все вирішило керівництво клубу: "У мене в команді були мінімальні умови. Менше мене ніхто не отримував. Я отримав пропозицію від клубу Першої ліги ("Десна" тоді ще не вийшла до УПЛ - ред.), воно було хорошим. Через півроку воно стало середнім, а ще через півроку - це стали мінімальні умови. Я сумлінно відпрацював дворічний контракт. Мені обіцяли зробити гідну пропозицію, але я її так і не отримав. Я хотів перепідписати контракт, тому що я стільки в цій команді, та хотів залишитися. Ніяких думок про перехід у мене не було. Я не вибивав умови якісь, просто хотів підписати контракт. Я погодився на інтерв'ю, щоб вболівальники розуміли, що цей крок - не моя ініціатива. Вся команда про це знає, знає і тренерський штаб. Це була не ініціатива тренерів. Я до останнього сподівався залишитися".
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...