"Це плювок в обличчя!": Екскапітан "Десни" розповів, чому залишив команду перед єврокубковим сезоном

Денис Фаворов в статусі вільного агента перейшов у "Зорю".

Новачок луганської "Зорі" Денис Фаворов розкрив подробиці розставання з "Десною", лідером і капітаном якої він був. Футболіст дав інтерв'ю в ефірі програми "Профутбол", передають Патріоти України.

"Я хотів скоріше закрити це питання і сам вийшов на керівництво клубу. Я запропонував підписати попередній контракт, на що отримав відмову. Мені сказали, щоб я почекав ще тиждень, мовляв, будуть пропозиції, а потім ще тиждень. Потім пройшов місяць, а пропозиції я так і не отримав. Мені сказали: допрацювати нинішній контракт, а закінчиться чемпіонат, і ти отримаєш пропозицію. Я не хвилювався і ні про що не думав. Закінчився чемпіонат, пройшло п'ять днів - ніяких звісток. Я почав дзвонити головному тренеру, а керівники на зв'язок не виходили. В результаті мене попросили культурно піти. Це плювок в обличчя! Я сидів без контракту, тренувався і намагався солідно вирішити питання. Всі говорили, що керівництво одумається, але стало тільки гірше. Мене виставили, показали на двері культурно", - сказав Фаворов.

29-річний захисник зазначив, що хотів залишитися в команді, але все вирішило керівництво клубу: "У мене в команді були мінімальні умови. Менше мене ніхто не отримував. Я отримав пропозицію від клубу Першої ліги ("Десна" тоді ще не вийшла до УПЛ - ред.), воно було хорошим. Через півроку воно стало середнім, а ще через півроку - це стали мінімальні умови. Я сумлінно відпрацював дворічний контракт. Мені обіцяли зробити гідну пропозицію, але я її так і не отримав. Я хотів перепідписати контракт, тому що я стільки в цій команді, та хотів залишитися. Ніяких думок про перехід у мене не було. Я не вибивав умови якісь, просто хотів підписати контракт. Я погодився на інтерв'ю, щоб вболівальники розуміли, що цей крок - не моя ініціатива. Вся команда про це знає, знає і тренерський штаб. Це була не ініціатива тренерів. Я до останнього сподівався залишитися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...