"Це справжнісінька ганьба!": У збірній України прокоментували рішення Арбітражного суду щодо технічної поразки від Швейцарії

Спортивний арбітражний суд в Лозанні відмовився скасувати ковідну поразку збірної України в матчі проти Швейцарії в Лізі націй.

Олександр ГливинськийПрес-секретар збірної України Олександр Гливинський прокоментував відхилення Спортивним арбітражним судом апеляції щодо скасування технічної поразки від Швейцарії в матчі Ліги націй. На своїй сторінці у Facebook Гливинський назвав рішення присудити збірній України технічну поразку несправедливим і висловив нерозуміння, чому не можна було перенести матч на пізніший термін, адже на той момент до старту нового сезону Ліги націй було майже два роки, передають Патріоти України.

«Ще до винесення рішення Спортивним судом у Лозанні, для себе визначив, що рішення стане лакмусовим папірцем для характеристики європейського спортивного правосуддя: суд у Швейцарії розглядає апеляцію на рішення авторитетної міжнародної організації зі штаб-квартирою у цій же країні», — написав Гливинський.

Прес-секретар національної команди додав, що після цього рішення він не може назвати спортивний суд у Лозанні об'єктивним та незалежним.

«Не можу сказати точно, що саме трапилося у Лозанні: це — корупція чи така собі „корпоративна підтримка“ великих гравців світового спорту, але це однозначно — неподобство, огульне засудження, кричуща несправедливість — синоніми можна ще підбирати. Наше влучне українське ганьба тут підходить якнайкраще. Це справжнісінька ганьба!», — йдеться у пості Гливинського.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...