"Це все моє!": Насіров намагається через суд зупинити конкурси на посади глав податкової та митної служб

Екс-глава Державної фіскальної служби Роман Насіров подав позов до Окружного адміністративного суду столиці щодо оголошення конкурсів на посади керівників Державної митної служби та Державної податкової служби.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва, передають Патріоти України.

У своєму позові Насіров просить суд визнати протиправними та нечинними розпорядження Кабінету міністрів "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної митної служби України" та "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної податкової служби України".

Наразі судом вирішується питання про відкриття провадження у даній адміністративній справі.

У свою чергу міністр фінансів Оксана Макарова у Facebook назвала це спробою зупинити реформування ДФС. "Як дізнатися, що реформа рухається в правильному напрямі і що конкурси відбуваються в прозорий спосіб і його результати непокоять тих, хто не готовий до створення новоъ сервісної податкової служби і новоъ сильної митної служби? Ось — у хід йдуть останні козирі — спроби зупинити конкурси за допомогою суду!" — написала Макарова.

Вона додала, що "нас це засмутить, але не зупинить". "Юридична позиція чому цей позов немає жодних інших причин — трохи згодом від наших юристів", — додала міністр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...