"Це вирок": На Росії заявили, що "Газпром" знаходиться в передбанкрутному стані

Напередодні фінансові видання Росії заявили, що чистий прибуток компанії впав на 94 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом минулого року: 45 млрд проти 713.

Ель Мюрид

Відомий російський експерт Ель Мюрид заявив, що економічна модель енергетичної держави Володимира Путіна зазнала краху, передають Патріоти України.

В основі моделі експорту сировини лежали високі ціни на енергоносії, проте в останні півроку ситуація різко змінилася. Ціни на нафту і газ впали до рекордно низьких значень.

Ситуація для "Газпрому" посилюється тим, що врятувати його може тільки моментальний стрибок цін на газ, проте в найближчій перспективі це неможливо. Більш того, ситуація для Росії на зовнішніх ринках виглядає загрозливою, оскільки американський СПГ і зниження попиту на російські енергоносії в Європі і світі продовжують знижувати прибуток і ринок "Газпрому".

За прогнозами експертів, економіка Росії перебуває під загрозою, оскільки вибудувана модель може не пережити нинішню фінансову кризу, який ризикує обернутися для Кремля справжнім цунамі.

"Логічно, що всі фактори складаються в ідеальний шторм, який синергетично підсилює всіх їх в колосальну хвилю, що нависла над вибудуваної грабіжницької економікою. Ніяких можливостей запобігти цьому цунамі у путінській шпани немає. Вона просто не вміє це. Її профіль - грабувати, красти і вбивати , чого ще можна чекати від дрібних гангстерів з районного ринку, випадково стали біля керма величезної країни? " - пише він.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...