"Це заявка на перетворення Чорного моря в море агресії", - Портников про візит Путіна в анексований Крим

Візит глави РФ в окупований Крим свідчить про готовність воювати на Чорному морі.

Так прокоментував навчання Північного і Чорноморського флотів публіцист Віталій Портников, назвавши Путіна символом агресії, передають Патріоти України з посиланням на Еspreso.

"Це заявка на перетворення Чорного моря в море агресії. Власне, Росія вже не раз доводила, що готова до війни в Чорному морі – і під час нападу на Грузію, і під час нападу на Україну. І, поза всяким сумнівом, буде готова воювати на Чорному морі і далі. Всі ці ракети вона випробовує біля берегів Грузії і України аж ніяк не просто так", – вважає він.

"Путін не збирається і чути про можливість повернення контролю над півостровом, про припинення конфлікту з Україною, якими б не були ілюзії української влади і її прихильників", – додав Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...