Цей період можна використовувати для довгоочікуваних і значних змін у житті: Уран увійшов у ретроградну фазу

Що чекати знакам Зодіаку до січня 2021 року.

З 16 серпня 2020 року по 10 січня 2021 року Уран знаходиться в фазі ретроградного руху в знаку Тельця. Про це повідомляє астролог Марина Скаді на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Цей період можна використовувати для довгоочікуваних і значних змін в житті. Енергія Урана впливає на світову політику і цикли. Велике значення має колективна діяльність, взаємодія з однодумцями.

Але також ретроградний рух матиме вплив на кожну людину, народжену під певним знаком Зодіаку:

Овен

Цей період для вас не буде простим. Але як тільки він закінчиться - чекайте приємних змін. Поки слід направити свою енергію на відкладені і незакінчені справи. Ймовірно, що вам доведеться з деякими ситуаціями миритися. Але постарайтеся не упустити шанс для нових відкриттів і звершень.

Телець

Уран здійснює рухи в знаку Тельця. Тому для вас можливі нові відкриття, коли ви впізнаєте себе з іншого боку. Ваша внутрішня сила дозволить кардинально змінити життя. Але не розслабляйтеся, вам доведеться гарненько попрацювати.

Близнюки

Ви зможете стати частиною колективу і донести до великої кількості людей свою точку зору. Ви відчуєте свободу.

У цей період Близнюки можуть стати перед вибором - жити в місті чи в сільській місцевості.

Рак

До початку наступного року ви зможете отримати визнання або положення лідера. Ви отримаєте шанс побачити свій прогрес, а також можливість все змінити. Серед інших можливостей: шанс знайти друзів, вступити в групи, зайняти більш сприятливе або престижне становище - або за допомогою друзів, або у зв'язку з ними.

Лев

Всі неприємності і перешкоди не дарма - вони навчать вас багато чому, зможете їх подолати. Не збивайтеся зі шляху і йдіть до своєї мети, навіть, якщо часом це буде складно. Вам треба підготуватися до боротьби за свою лідерську позицію.

Діва

Приділіть в цей період увагу своєму розвитку, якщо у вас є мета. Також вас можуть очікувати приємні несподіванки.

Терези

Вас можуть чекати розставання або зміни. Ви можете збунтуватися і почати рухатися в іншому напрямку.

Скорпіон

Ваш душевний стан зможе підштовхнути до різних дій. Це допоможе переосмислити ситуацію і подивитися на все з іншого ракурсу. Можливо, ви підете зовсім іншим шляхом.

Стрілець

У вас є шанс проявити свій творчий потенціал або стати формальним лідером. Стрільці отримають нові можливості, якщо будуть проявляти активність і будуть знаходиться в колі однодумців.

Козеріг

Горизонт розшириться, і перед Козерогом відкриється нове життя, до якого він прагнув від щирого серця. Долайте перешкоди і ви зможете наблизитися до мрії.

Особливо сприятливим буде цей період для діяльності, яка в основі має що-небудь незвичайне і ексцентричне. Деякі представники цього знаку зможуть добитися уваги і визнання.

Водолій

Даний період принесе вам серйозні зміни в житті. Знаменується період важливою реорганізацєю ваших справ, інтересів, сфери самореалізації. Також, можливі розставання, розлуки, розлучення і розриви дружніх відносин.

Якщо ви зможете бути сильним, то встоїте перед неприємностями.

Риби

Для вас цей період виявиться тривалим і важливим. Може принести неординарні події, сприяє дослідженням, пошуку оригінальних рішень, впровадження унікальних технологій і методів у вибраній вами галузі.

Ви знаходите велику свободу дій. Зустрічі з новими людьми, натхненна праця, перспективи, що раптово відкрилися, сприяють успіху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...