"Цей туалет прослужить ще 14 років": "Укрзалізниця" за 23 мільйони відремонтувала два старих вагона СВ (фото)

Як запевнили на підприємстві, тепер оновлений рухомий склад має великий ресурс для використання - з початкових 28 років він продовжений до 42.

"Укрзалізниця" оновила два вагона СВ на власних потужностях в депо станції Каховка. Були повністю модернізовані кузов і відремонтований інтер'єр, термін служби вагонів продовжено на 14 років. Про це досягнення повідомляється в телеграм-каналі компанії, передають Патріоти України.

У вагонах встановили сучасні елементи конструкції (дахові кондиціонери, нові віконні блоки зі склопакетами, ролетні системи для захисту від прямих сонячних променів). Також змонтували шафа управління і контролю електрообладнання пасажирського вагона і облаштували в ньому екологічно чистий туалет.

Як відзначили в "Укрзалізниці", відремонтований рухомий склад хочуть задіяти для перевезень пасажирів у напрямку Лисичанська.

Крім того, в цьому році заплановано оновлення ще трьох вагона СВ, а 24 переобладнують в вагони з трансформуючимися меблями.

Капітально-відновлювальний ремонт кожного вагона обійшовся компанії в 11,5 млн грн. Це вдвічі дешевше, ніж купувати нові вагони. Як запевнили на підприємстві, тепер оновлений рухомий склад має великий ресурс для використання - з початкових 28 років він продовжений до 42.

У компанії нагадали, що в 2021 році мають намір інвестувати в інфраструктуру, локомотиви, вантажні вагони і пасажирські перевезення понад 26 млрд грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...