"Ці г*внюки живуть за мій рахунок": Відомий художник жорстко "наїхав" на "євробляхерів" (відео)

Також громадський діяч прокоментував популярну скаргу власників "євроблях", що в Україні складно заробити на хорошу машину.

Сергій Поярков

Українці, які не можуть дозволити собі купити розмитнене авто, повинні їздити на метро. Таку думку висловив в ефірі ObozTV відомий художник і громадський діяч Сергій Поярков, коментуючи проблему авто на єврономерах в Україні та пільги для "євроблях", передають Патріоти України.

"Щодо "євроблях" – у мене є знайомий у Нью-Йорку, у нього зарплата 22 тис. доларів на місяць. Він не може собі дозволити купити машину в Нью-Йорку на Манхеттені. Для нього це дорого, а в Америці машини в 2 рази дешевше, ніж в Україні. При зарплаті в 22 тис. доларів він їздить на метро. Скажіть будь ласка, чому ви повинні їздити при вашій зарплати на авто?" – підкреслив Поярков.

"У Німеччині, Туреччині, Англії, є купа людей, які не можуть заробити на машину. Вони ходять пішки, їздять на маршрутках і на метро. Чим ви кращі за них? Вони не заробили на машину, чому вам повинен хтось допомагати?" – додав він.

На думку художника, допомагати треба "дітям, бюджетникам, хворим, а мужикам – здоровим працездатним людям, у яких є руки і ноги – допомагати шкідливо для суспільства".

"Навчіться заробляти і платити податки. Моя дружина порахувала, що прямих і непрямих податків ми заплатили за весь час на 400 тис. доларів. Пенсію батькам "євробляхерів" платять з бюджету, куди я ці гроші поклав, а не ці г*внюки. Вони беруть допомогу з бюджету, яку я даю, і живуть за мій рахунок", – заявив Поярков.

Також громадський діяч прокоментував популярну скаргу власників "євроблях", що в Україні складно заробити на хорошу машину. "Це брехня, що в Україні не можна заробити грошей. Комбайнер на "Джоні Дірі" під час сезону заробляє 100 тис. грн на місяць. Люди, які займаються ремонтами в Києві, заробляють від 2 до 3 тис. доларів на місяць, якщо вони навчилися професійно ставити унітази. Це я євробляхерам – якщо ви не вмієте професійно ставити унітази, у вас і справді не буде грошей. Якщо ви дуже класний сантехнік – 1,5 тис. доларів у Києві ви легко заробите", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...