"Ця зараза виявилася достатньо зло*бучою", - Подерев'янський про владу і суспільство

Проблемою українського суспільства є те, що багато громадян досі живуть у "совку".

Лесь Подерв'янський

Про це розповів художник і письменник Лесь Подерв'янський, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"У нас дуже великий відсоток ще живуть у совку. Ця зараза виявилася достатньо злої*учою. І здавалося б, люди, які цього совка майже і не бачили, але все одно ментально живуть у ньому.

Було б непогано зробити такий соціальний експеримент. Це вже за іншої влади. Зробити совкову резервацію і водити туди екскурсії з проживанням на тому місці. А деяких людей туди кримінально пхати примусово. Таке м'яке покарання. Місяць, або два, або рік. Щоб він прожив, де не буде туалетного паперу, не буде нічого. Там буде все, що було у совку. Це не буде тюрма, але це буде совок. І думаю, це би вилікувало", - сказав митець в ефірі програми, яку веде нардеп Олексій Гончаренко.

"Гордон - це пошлість. Він пошляк, просто пошляк. У нього мешти, до речі... Мешти Гордона, співи Гордона, Кобзон, цей самий, як його? Гіркін", - зауважив Подерв'янський.

Про "Квартал 95" художник сказав: "95 квартал" - це еманація (лат. emanatio - витік, розповсюдження. - ред.) світового зла. Тому що це еманація КВНу, а КВН - еманація совка".

"Ми переживаємо драматичні моменти в нашій історії. Розвиток подій абсолютно закономірний", - заявив письменник.

Про теперішню владу сказав: "Вони роблять про*б за про*бом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...