"Цікава дуже пробірочка": 55-річний Павлік розповів, що йому на День народження подарувала 26-річна дружина (відео)

Павлік підозрює, що він має єврейські коріння.

Катерина Реп'яхова та Віктор Павлік

31 грудня 2020 року відомому українському співаку Вікторові Павліку виповнилося 55 років. Катерина Реп'яхова, 26-річна дружина артиста, підготувала йому незвичний подарунок. Про це Павлік розповів в інтерв'ю Світському життю, передають Патріоти України.

Також він поділився, чи буде брати участь в партнерських пологах.

Подарунок Вікторові Павліку від дружини

За словами співака, Катерина привезла чоловікові пробірку, куди він мав здати свій зразок ДНК для проведення тесту. Справа в тому, що Віктор Павлік давно хотів дізнатися, хто був його дідусем. "Привезла цікаву дуже пробірочку, куди я наплював. Потім це поїхало до Америки. Я Франкович, у мене тато Франик. І коли я запитував бабусю, хто був її чоловіком, вона віджартовувалася", – розповів артист.

Зірка зізнався, що в 40-х роках, коли народився його батько, бабуся працювала наймичкою в польського пана-єврея в Теребовлі. Тому Віктор Павлік підозрює, що він має єврейські коріння, оскільки його дідусем міг бути цей польський пан.

Віктор Палік

Чи прийде Віктор Павлік на партнерські пологи

Сьогодні партнерські пологи є популярними. Вагітна дружина співака Катерина Реп'яхова не знала, чи буде її чоловік поряд з нею у важливі хвилини. Однак він зазначив, що не хоче брати участь в пологах, оскільки боїться.

"Я не був жодного разу присутній. Не дай Бог, може ще втрачу свідомість, не знаю, як на це все дивитися, ці пуповини, розрізання. Я ще не дозрів", – поділився Віктор Павлік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...