Ціна свободи: Найбагатший чоловік світу офіційно розлучився і збіднів на майже сорок мільярдів

Вже колишня дружина Безоса після розлучення автоматично опинилася на 22-му місці в списку найбагатших людей планети.

У п'ятницю, 5 липня, суд округу Кінг в штаті Вашингтон видав документи про розлучення найбагатшій людині у світі Джеффу Безосу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Засновник Amazon на підставі договору з уже колишньою дружиною Маккензі Безос передасть їй 19,7 мільйона акцій своєї компанії. На момент видачі свідоцтва про розлучення ці цінні папери коштували 38,3 мільярда доларів. Проте уже 6 липня її капітал досяг 39 мільярдів доларів. Сталося це завдяки тому, що акції Amazon знову піднялися в ціні.

Джефф і Маккензі оголосили про розлучення в січні 2019 року. Причиною став роман бізнесмена з телеведучою Лорен Санчес. Подружжя Безос швидко узгодили умови розриву свого шлюбу. І ось тепер це сталося.
Маккензі автоматично опинилася на 22-му місці в списку найбагатших людей в світі за версією Bloomberg. Джефф залишився на першому місці не дивлячись на втрату такої великої суми. Bloomberg тепер оцінює стан Безоса в 121 млрд доларів. На другому місці знаходиться Білл Гейтс (107 мільярдів доларів).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...