Ціна зради: Колумбійка возила свого голого чоловіка на даху машини (фото, відео)

В справу втрутилася поліція, заарештувавши чоловіка за порушення громадського порядку.

Мешканка колумбійського міста Баранкілья застала свого чоловіка Хайро Варгаса в мотелі з іншою жінкою. Хайро благав розлючену дружину пробачити йому зраду. Вона погодилася на це тільки за однієї умови - щоб він повністю голим прокотився по центральних вулицях на даху її автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Варгас пішов на це приниження, щоб врятувати свій шлюб.Незвичайне видовище привернуло увагу перехожих і водіїв, які веселилися і знімали його на відео. Хайро при цьому намагався сховати обличчя в рушник. Рух транспорту на жвавій вулиці застопорився.

Зрештою в справу втрутилася поліція, заарештувавши чоловіка за порушення громадського порядку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...