Цибульська завела мережу провокативними фото без білизни

Співачка є однією з найсексуальніших жінок в українському шоу-бізнесі.

Популярна українська телеведуча та співачка Оля Цибульська вкотре розбурхала уяву прихильників провокативними кадрами. Вона позувала перед камерою у спокусливій сукні без спідньої білизни, передають Патріоти України.

Виконавиця зображена на світлинах у довгій блискучій сукні. Вбрання мало оригінальний рукав і оголило спину Олі. Видно, що під сукнею знаменитість не мала спідньої білизни, що зробило її образ ще сексуальнішим.

Серед аксесуарів провокативний look Цибульської доповнювали довгі блискучі сережки. Коротке волосся вона вклала в ефектну зачіску, а на обличчі зробила бездоганний макіяж з темною помадою на губах.

Особливого шарму знімкам додавали чорно-білі кольори та проникливий погляд зірки. Оля Цибульська звабливо дивилася прямо в камеру.

Правильно так, як ти вирішила, кицю. Не звіряйся з іншими. Це твоя історія, яку ти пишеш щодня, і маєш право робити так, як відчуваєш. Ми в цьому світі для любові і помилок. Не бійся себе і все буде мяу,
– написала в публікації співачка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...