Циганське весілля: Наречена прибула на урочистості у вантажівці з 16-метровою платформою (фото, відео)

На плаття пішло близько 183 метрів шовкової органзи і понад 152 метрів спеціальних труб для каркаса.

На циганському весіллі, що відбулося в місті Сент-Луїс (американський штат Міссурі) неофіційно був побитий світовий рекорд. Як повідомляє газета The Sun з посиланням на телеканал TLC, 25-річна наречена по імені Тетяна замовила собі вінчальну сукню з найдовшим шлейфом в історії, передають Патріоти України.

Вона прибула на весіллі у вантажівці з 16-метровою платформою - тільки в цей транспортний засіб вона змогла поміститися в своєму пишному вбранні.Тетяна каже, що спочатку не знала, як добереться до місця вінчання. Її кравчиня Сандра сказала, що владнає це питання. Спочатку наречена думала, що її доставлять на весілля повітрям, але кравчиня замовила вантажівку, яку супроводжував мотоциклетний екскорт.
На плаття пішло близько 183 метрів шовкової органзи і понад 152 метрів спеціальних труб для каркаса. Воно вийшло дуже важким і завдавало нареченій дискомфорт, але та була задоволена, так як мріяла привернути до себе загальну увагу. Тетяна з дитинства хотіла, щоб у неї була сама приголомшлива весільна сукня з усіх коли-небудь зшитих.
«Я б повторила це ще п'ять мільйонів разів, тому що кожен дюйм цієї сукні уособлює мою любов до Зукі», - сказала Тетяна, згадавши свого нареченого.Дівчина завершила свій образ блискучими туфлями на шпильках - хоча ходити їй було нелегко.

Наречений оцінив образ коханої. «Вона виглядала, як ангел», - сказав Зукі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...