"Цинічне дно!": Укрпошта опинилася в центрі гучного скандалу

Благодійна акція від Укрпошти на ділі виявилася просто хитрощами і маніпуляцією.

Укрпошта опинилася в центрі гучного скандалу. Компанія пропонує українцям купити благодійні набори і відправити їх за свій рахунок в дитячі будинки, правда, в наборах - товари, вироблені в країні-агресорі Росії. Звернув увагу на прорахунок Укрпошти Клим Братковський, він же все докладно описав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Грустная история. Захожу я в свое "любимое" отделение Укрпочты 03150 и вижу на стойке объявление, что за 46 гривен можно отправить готовую посылку в детский дом Киева и Киевской области. Ну что ж подумал я, отличная акция и решил заказать такую услугу. Оператор сообщил, что на самом деле набор для отправки будет дороже - 67 гривен, а не 46. Я совсем не расстроился, а наоборот подумал, что наверно что-то будет полезное", - пояснив він.За словами Братковського, раптом йому стало цікаво, що ж буде в подарунковому наборі. Він був упевнений, що Укрпошта підготувала набір дитячих книг або розмальовок, канцелярії або типу того. "Однако принесли гигиенический набор от российского бренда Чистая линия - шампунь, мыло, зубная паста и щетка", - обурився пан Братковський.

Але благодійна акція від Укрпошти на ділі виявилася просто хитрощами і маніпуляцією. Справа в тому, що покупець оплачує не тільки вміст посилки - тобто продукцію російської компанії, але і доставку. "Я заплатил за коробку и доставку и это все мне обошлось в 99 гривен. То есть, получается, что Укрпочта помогает сбывать российскую продукцию детям из детских домов и при этом еще и зарабатывает на почтовых услугах. Я не знаю большего циничного дна, чем это. Укрпочта действительно считает, что детям из детских домов не хватает российского мыла?", - журиться в мережі Братковський.У відповідь на це повідомлення, патрон Укрпошти з'їхав з теми про товари країни-агресора. "Клим, к сожалению, в чистом виде нам запрещено заниматься благотворительностью по уставу, чтобы я, например, футбольную команду не спонсировал. Поэтому такие акции возможны при участии других компаний, которые предоставляют продукцию. У нас была такая акция с одним из украинских издательств с книжками и фломастерами, есть сейчас такая по подписке (я сам подписал несколько изданий для детских домов) и тд. Так что будем рады если какая-то компания захочет поучаствовать. А так - можете отправить и свой набор", - відписався Ігор Смілянський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...