Цинічність скреп: Кремлівський пропаганд*н назвав трагедію 2 травня в Одесі "ліквідацією малоцінного людського матеріалу" (відео)

На передачі обговорювали нещодавню пожежу в Соборі Паризької Богоматері у столиці Франції. У певний момент її порівняли із трагедією в Одесі, де 5 років тому в Будинку профспілок у вогні загинуло 48 людей.

Трагедію в Одесі 2 травня 2014 року російський політолог Олександр Ситін назвав "ліквідацією малоцінного людського матеріалу". Доктор історичних наук, керівник центру політичних досліджень країн Північної та Східної Європи дозволив собі таке скандальне цинічне визначення на ток-шоу "Время покажет" у прямому ефірі російського "Першого каналу". Відповідне відео опубліковане на YouTube, передають Патріоти України.

Треба сказати, що гостем студії був також пропагандист Родіон Мірошник, радник главаря угруповання "ЛНР" "із зовнішніх зв'язків".

На передачі обговорювали нещодавню пожежу в Соборі Паризької Богоматері у столиці Франції. У певний момент її порівняли із трагедією в Одесі, де 5 років тому в Будинку профспілок у вогні загинуло 48 людей.

Ситін в коментарі висловив думку, що не можна порівнювати пожежі в Нотр-Дам де Парі - "найважливішої культурної цінності Європи" та Одесі, де відбулася "так сказати, ліквідація малоцінного людського матеріалу, в результаті якого "русский мир" замовк..." Далі слова політолога заглушили гучні обурення в студії.

У Ситіна спочатку попросили забрати мікрофон, потім попросили піти. Мірошник вступив із ним ученим в суперечку і заявив, політолог сам не є людиною. "А це не вам судити!" - кричав Ситін.

В результаті ведучий програми Анатолій Кузічев заявив, що судити може він, і попросив Ситіна покинути студію: "Називати людей людським матеріалом в цій студії не дозволено нікому. Я попрошу вас вийти".

Вже йдучи, політолог грубо відповів Мірошнику на черговий випад: "Пішов під три чорти, свиня!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...