Тунберг, Путін, Трамп та інші: У мережі яскравою карикатурою підбили підсумки 2019-го

Таким чином автор зайняв максимально нейтральну, центристську позицію, і показав події 2019 року в іронічному, але раціональному ключі.

У мережі з'явилася яскрава карикатура, в якій були охоплені практично всі примітні соціально-політичні події 2019 року, серед її героїв - президент США Дональд Трамп, президент Росії Володимир Путін, екологічна активістка Грета Тунберг і так далі. Малюнок з'явився на сайті Cartoon Movement, його автором є португалець Васку Гаргалу, передають Патріоти України.

Так, він зобразив зліва направо: протести в Гонконзі; ліквідацію лідерів терористів ІДІЛ; Путіна, який в традиційному для себе стилі топлес вискакує з складаної коробки, як чортик з табакерки; прем'єра Великобританії Бориса Джонсона, який "розколює" Євросоюз; протести "жовтих жилетів"; боротьбу за незалежність Каталонії; Трампа, який нібито через свої примхи перевищує повноваження; також американський президент тут згаданий в контексті торговельної війни з Китаєм; активістку Грету Тунберг в її традиційному плащі від дощу з пластика, що не розкладається в природних умовах; і так далі.

Таким чином автор зайняв максимально нейтральну, центристську позицію, і показав події 2019 року в іронічному, але раціональному ключі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...