"Тупа тварина" та "покидьок": Шоумен і нардеп обмінялися "компліментами" у прямому ефірі (відео)

Лайку вдалося припинити лише тоді, коли втрутилася ведуча.

У прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" сталася словесна перепалка між народним депутатом зі "Слуги народу" Олександром Дубінським та кандидатом на посаду міського голови Києва Сергієм Притулою, передають Патріоти України.

Так, Дубінський звернувся до Притули: "Скільки в Києві ліній метро?". Кандидат на посаду мера Києва сказав, що не буде відповідати на питання людини, яку вважає "абсолютним мерзенником".

"Пані Наталю, з вашого дозволу, я дозволю собі не відповідати на запитання людини, яку я вважаю абсолютним мерзенником, людини, яка створювала фейки під час Революції Гідності, на якій гинули люди. Мені вкрай дивно бачити цього покидька у Вашій студії. Все-таки з мотивів гігієни якоїсь не буду опускатись до спілкування з цим чоловіком", - зазначив Притула.

"Коли тупа тварина балотується в мери Києва - це прикро, тому що кияни цього не заслужили. А ось коли така тупа тварина ще й дозволяє собі когось ображати - це подвійно дивно. Тому що це смішно. В принципі, ви свою оцінку отримаєте дуже скоро і дуже швидко. А нерозуміння того, скільки в Києві метро, скільки в Києві районів, як працює місцеве самоврядування, - це, в принципі, те, про що і потрібно говорити", - відповів йому Дубінський.
Притула, своєю чергою, сказав: "Так, звичайно. Поговоріть ще. Ця ваша мармиза дуже мене зараз тішить. До речі, дуже дивний випадок в історії спілкування пана Дубінського з моєю персоною. Перший раз в історії Дубінський, говорячи про мене, не використовує матюки. Мені здається, що це досягнення... Слухай, тобі що, Коломойський дозволив розмовляти сьогодні зі мною, чи що?".
"Я ж вам не "тикаю", хоча ви і тварина", - відповів нардеп.
У лайку втрутилася ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук. "Пане Сергію! Пане Олександре! Я вас дуже прошу, ви схаменіться, зрозумійте, де ви сидите, на якому каналі. Це загальнонаціональний канал. Будь ласка. Неприємно. Правда, неприємно дуже за цю розмову", - сказала вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...