Турботи мажорів: Онука третього президента України зізналася, що зробила із зовнішністю в 19 років

За словами Доменіки, вона вирішила спробувати, як і всі...

Доменіка ЮщенкоВнучка третього Президента України Віктора Ющенка Доменіка зізналася, що зробила із зовнішністю в 19 років. За словами дівчини, вона вдавалася до послуг косметолога. Доменіка Ющенко заявила, що робила ін'єкцію краси, говориться в програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Як стверджувала внучка експрезидента, вона вдалася до послуг косметолога ще в 19 років і тільки один раз. "Я тільки один раз у своєму житті робила ін'єкцію в губи. Це було приблизно 3 роки тому і вколола дуже мало. Я не очікувала, що настільки довго ефект у мене залишиться", – зізналася онука експрезидента України.

Онука Ющенка також розповіла, чому вирішила змінити щось у своїй зовнішності. За словами Доменіки, вона вирішила спробувати, як і всі, але продовжувати колоти ін'єкції вона більше не буде.

"Як і всі дівчатка, мої подруги і ровесниці я спробувала. Не можу сказати, що шкодую про це, але і не задоволена цим. Я зробила для себе висновок, що це не моя історія. Я більше не хочу цього робити. Звичайно, ми всі вчимося на своїх помилках", – заявила дівчина.

Також розповіла про зміни в зовнішності мама Доменіки Віталіна. Донька Ющенка зазначила, що вона в юнацькі роки робила татуаж губ і повік. Зараз же, за її словами, вона тільки уколює вітаміни в шкіру обличчя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...