Турчинов і Наєв привітали українців із Великоднем

Саме Христос здатний змінити і нашу країну. Без Нього не може бути величі, процвітання і перемоги над ворогами.
Олександр Турчинов

Про це йдеться у пасхальному привітанні Секретаря РНБО України Олександра Турчинова, передають Патріоти України.

"Дорогі друзі! Вітаю вас зі світлим святом - днем Воскресіння Господнього! Це свято справжньої перемоги - перемоги правди над брехнею, любові - над злобою, життя - над смертю. Наш Господь, взявши на себе всі гріхи людства, прийняв за кожного з нас на Голгофі страшну смерть. Але смерть не здатна була утримати в своїх тенетах Божого Сина. Він Воскрес!", - почав секретар РНБО.

"Правда про Воскресіння Христа змінила світ, змінила мільярди людей, заклала фундамент сучасної цивілізації. Живий Христос здатний змінювати серця та життя кожного, хто приймає Його і йде за Ним. Він може дати кожному мудрість, силу, відвагу, зробити переможцем. Саме Христос здатний змінити і нашу країну. Без Нього не може бути величі, процвітання і перемоги над ворогами. Нехай Господь благословить і зміцнить всіх нас і нашу рідну країну!" - додав секретар РНБО.

Він завершив привітання фразою "Христос Воскрес! І тільки з Ним Воскресне Україна!".

Сергій Наєв

Також привітав українців і Командувач Силами ООС генерал-лейтенант Сергій Наєв. Текст його привітання опублікований на сторінці в Facebook прес-центру штабу ООС.

"Бойові друзі! Дорогі співвітчизники!

Сьогодні, коли український народ долає серйозні випробовування, надзвичайно важливими є єдність у справах і помислах, наполеглива праця заради добробуту нашого народу, зміцнення та розквіту Української держави. Свято Воскресіння Христового свідчить про перемогу життя над смертю, про перемогу кожного, хто сьогодні захищає Україну. Наш народ демонструє усьому світові дивовижну силу волі, спільними зусиллями будує європейську країну, дає гідну відсіч ворогові, який прагне знищити соборність та незалежність України.

Традиційно на Великдень вся родина збирається за одним столом. Однак далеко не всі рідні можуть бути в цей день разом. Багато українських воїнів захищають свободу і незалежність свого народу у районі проведення операції Об’єднаних сил. В ці дні ми згадуємо наших героїв, вдячно молимося за кожного, хто віддав найдорожче, — своє життя, за майбутнє України.

Переконаний, наша непоборна віра у світле майбутнє обов’язково принесе Перемогу! Ми вистоїмо у боротьбі з ворогом та разом зробимо нашу армію непереможною, а країну — процвітаючою.

Щиро вітаю Вас з Воскресінням Христовим — величним християнським святом, яке наповнює наші серця вірою, любов’ю та милосердям. Нехай це світле свято вдихне в наші душі надію, дасть натхнення для добрих і славних прагнень дарує нам наснагу творити добро в ім’я майбутнього наших дітей, в ім’я України!

Бережи Вас Господь!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...