"Туреччина після Карабаху не збавляє обертів - Ердоган починає щільно займатися Україною", - Ель Мюрид

Візит в Україну міністрів оборони і закордонних справ - дуже неприємний сигнал для Москви. Слідом за Карабахом вона ризикує втратити останній вплив ще й на Україну.

В Україну з робочим візитом прибула делегація з Туреччини, в яку увійшли глава МЗС Мевлют Чавушоглу та міністр оборони Хулусі Акар. Для Кремля це дуже погана новина. Про це написав у Facebook російський блогер Ель Мюрид, який підтримав в 2014 році агресію проти України, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що напередодні зустрічі з українцями міністри Туреччини обговорили ситуацію на Донбасі з керівником Спеціальної спостережної місії ОБСЄ в Україні Халіті Чевік. "Туреччина після Карабаху не збавляє обертів. Тепер Ердоган починає щільно займатися ситуацією в Україні", - написав Мюрид.
Він припустив, що Анкара може спробувати "відсікти Кремль і його логістичні напрямки в Європу ще й на заході". На думку російського блогера, зробити це можуть до літа 2021 року.
Напевно сказати, чи повториться карабахський сценарій на Донбасі, Мюрид не зміг. "У будь-якому наступі головне - це завжди темп. Ердоган, взявшись за будівництво "логістичної наддержави", повинен тримати цей темп", - висловив думку блогер РФ. Саме тому, на його думку, Туреччина так "щільно" зайнялася Україною відразу після вирішення карабахського конфлікту.
Він упевнений, що "не випадковий" той факт, що до Києва було направлено відразу два міністри Туреччини, один з яких очолює Міноборони.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...