"Тут ловити нічого!": Російський атлет вирішив змінити громадянство

16-річний російський легкоатлет вважається одним з найбільш перспективних стрибунів світу.

16-річний російський легкоатлет Матвій Волков, якого вважають одним з найбільш перспективних стрибунів світу, пояснив, що саме змусило його змінити громадянство на білоруське, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Це моє майбутнє. А тут ловити нічого. Шкода, що всі друзі і родичі залишаються в Іркутську. В іншому приймаю це як даність. Так зараз потрібно. Поїхав би туди, куди сказали батьки. Вони вирішили, що потрібно в Мінськ. Окей. Їм видніше. Переїжджаємо по повній", - розповів хлопець.

У спортсмена виявилися досить космополітичні погляди, адже він не хоче належати тій чи іншій державі. Також він зазначив, що не хоче прив'язуватися до якоїсь одній країні, тому що йому подобається подорожувати. До того ж, територіальні межі, за словами хлопця, не мають принципового значення.

"А що стосується заробітку, існує не тільки держпідтримка. Головне джерело доходу топ-спортсмена - змагання та особисті контракти. Так, у мене буде подвійне громадянство", - коментує Вовків.

Спортсмен відзначає те, що у нього є конкретна мета, заради якої він готовий багато чим пожертвувати. Волков не хоче миритися з нинішньою ситуацією в країні і планує рішуче діяти.

Легкоатлет вважає, якщо нічого вчасно не зробити, люди, які вірять в нього, можуть дуже розчаруватися. І це саме те, чого Волков хоче уникнути. "Спортсмен стрибає і робить шоу заради людей. І я можу подарувати самим різним людям багато емоцій. Треба це робити, а не чекати біля моря погоди", - поділився легкоатлет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...