"Тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить": У мережі показали фото скандального листування нібито нардепа із заступником міністра

Наразі невідомо, чи зображують ці фото справжнє листування.

ЗМІ опублікували фото листування начебто депутата ВРУ від партії "Слуга народу" Павла Павліша та заступника міністра охорони здоров'я України Андрія Семиволоса. У листуванні мовиться про "нахабний поділ бюджету" та про роботу в уряді, де можна "прибарахлитися" так, що "онукам вистачить". Фото опублікували кілька ЗМІ та користувачів фейсбуку, передають Патріоти України.

Хто фігурує у листуванні

  • Андрій Семиволос – перший заступник міністра охорони здоров'я.
  • Павло Павліш – народний депутат України, член фракції "Слуга народу".
  • "Міша" – у листуванні прізвище не вказано.

"Обозреватель" та деякі інші ЗМІ вважають, що "Міша" – це може бути Михайло Радуцький, оскільки він є єдиним членом комітету Ради, про який, найімовірніше, мовиться (з питань здоров'я нації, медичної допомоги й страхування).

Про що мовиться у листуванні

У листуванні начебто Павліша та Семиволоса мовиться про таке (дослівно):

Павліш: Привіт, як справи?

Семиволос: Так собі.

Павліш: А що трапилося?

Семиволос: Міша за*бав до гикавки, хоче в нахабну бюджет ділити, дає недолугі команди.

Павліш: То не виконуй, включай дурня.

Семиволос: Якщо хочу всидіти в кріслі, то потрібно виконувати, тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить, але по парі його моментів поклав в ящик, сказав типу віддав в департамент)) він мені за них наярює, кажу роблю))

Павліш: Зрозуміло, тримайся. Може на вихідних до бані з М... підемо, вони хорош...Семиволосвидання "Страна" пише, що депутат Павліш вважає інформацію фейком: "Телефон мій, але текст листування накладено".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...