"Тут усім дуже важко": Боєць ММА витратив чемпіонський гонорар на їжу для мешканців рідного міста

За один день Сорді з друзями надавали допомогу до 3000 людей.
Еміліано Сорді колотить опонентів, а потім допомагає землякам

Аргентинський боєць змішаного стилю (ММА) Емільяно Сорді, який у 2019 році став чемпіоном Професійної бійцівської ліги (PFL), на зароблені гроші допоміг жителям рідного міста Ріо-Куарто. Коментар спортсмена наводить портал MMA Junkie, передають Патріоти України.

За перемогу в сезоні ліги він отримав $ 1 млн, який витратив на покупку їжі жителям міста. Населення Ріо-Куарто становить близько 184 тисяч осіб.

«Тут усім дуже важко, економіка погана, ситуація загалом виглядає жахливо, - сказав Сорді. – Під час карантину ми отримали спеціальні дозволи, два чи три рази на тиждень виходили в місто видавати їжу. Ми спочатку розвозили її 300 людям, потім виходило роздавати її близько 3 000 осіб на день».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...